Måndag den 7 april år 2008...

Idag är det absolut en av vårens höjdpunktsdagar!

Morgonen visade dock inte på detta när jag för första gången på otroligt länge försov mig, men ändå hann till skolan i tid. Så jag har varit trött idag, och inte mig emot, hade ju en lång håltimma som man kunde slappa på..

Sedan när man var på väg mot hemmet så var ju vädret inget annat än underbart, om än lite kallt..
Så jag har suttit utomhus majoriteten av eftermiddagen och bara njutit av solen och läst min extremt grymma bok!

Och ni om undrar varför i helvete jag inte har skrivit här oftare, kan få som svar att det finns andra saker här i livet som är vettigare än att skriva en blogg som uttråkade människor bara läser.
För meningen med bloggen är tydligen att skriva av sig, och visst, det hjälper väl.
Men skall man skriva något vettigt, något som folk kan reagera på, då får man lägga manken till, och då är inte bara att skriva av sig.

Det är pga detta som jag inte förstår mig på de unga tjejer som sitter och förslösar sin tid där hemma genom att skriva på sin extremt "modemedvetna" blogg, istället för att göra något vettigt..

Så nu gott folk, kommer uppdateringarna endast komma när jag känner att allting är lugnt, jag inte vill bättre på mitt kärleksliv, vänskapsband eller spendera tid med min familj.
Det kommer även ske när det är 30 grader varmt ute, jag ligger vid stranden eller på en klippa och njutet av värmen och det svalkande havet..
För det är ju då, som man längtar till datorn bara för att få bättra på sitt tidsslukande monster!



RSS 2.0